Over Zeep en Soap

Ik ben Wilma Lammers, ben creatief en houd van koken, bakken en gezelligheid. 

Mijn creativiteit gebruik ik ook voor het maken van leuke dingen op basis van zeep, ik heb genoeg kettingen en zeepblokken met een jasje gemaakt zodat jij ze als cadeautje voor jezelf of iemand anders kunt kopen. Kom kijken welke exemplaren ik nu klaar heb liggen, als je ze mooi vindt kun je ze direct meenemen. Wil je toch net iets anders dan bespreken we dat en maak ik ze speciaal voor jou.

Maken is erg leuk, maar alleen is maar alleen. Het is heel gezellig om samen met anderen deze kettingen te maken, daarom nodig ik jullie uit om een Workshop bij mij te komen doen. Ik zal dan uitleggen hoe het allemaal werkt en als jullie lekker creatief bezig zijn zal ik zorgen voor een lekker kopje thee of koffie met wat lekkers.

De workshop is een paar uur bezig zijn om een leuk en decoratief cadeau te maken met zeep als basis. Gecombineerd met een High Tea is het een hele middag of avond gezellig samen bezig zijn met als resultaat een persoonlijk cadeau om aan iemand te geven, je mag het natuurlijk ook lekker voor jezelf houden. Voor kinderfeestjes zijn de kettingen eenvoudiger. 

 

 

Over Zeep en Soap

Creatief, gezellig bezig zijn met zeep. Leuke kadootjes kopen en/of zelf maken tijdens de workshops