Wat we doen

Zeepketting maken:
Je start met basiszeep en voegt naar eigen inzicht geuren en kleuren toe. De naar eigen inzicht en smaak samengestelde zeep wordt vloeibaar gemaakt en is dan klaar om in vormen gieten. Er zijn veel verschillende vormpjes waaruit je kunt kiezen. Je kunt vast wel een vorm vinden die past bij jouw persoonlijk smaak. Daarna zoek je uit het grote assortiment linten, kralen en ornamentjes de voor jouw mooiste combinatie bij elkaar. De techniek om een mooie ketting te maken wordt uitgelegd en je zult versteld staan van jouw eigen creatie. Als je geen inspiratie hebt zal ik je helpen. 

DSC 4862 DSC 4858  

Zeep met een wollen jasje maken:
Je kiest een stuk zeep. De verschillende wolsoorten en kleuren strak om het zeepblok krijgen is een hele uitdaging waardoor het best belangrijk is goed naar de instructie te luisteren en te handelen. Het versieren van de zeep is natuurlijk weer helemaal vrij en er is voldoende keuze uit kralen, linten en ornamentjes om er iets moois van te maken.

 DSC 4801

Zeepgebakjes maken:
Je kiest je zeep, je basisvorm en geeft kleur, geur naar jouw eigen inzicht aan de materialen. De zeep wordt vloeibaar gemaakt zodat ze goed in de vormen past. Je versiert je zeepgebakjes tot ze er zo lekker uit zien als jij wil. Als je ze als cadeautje geeft wel vertellen dat het zeep is, zodat er niet per ongeluk in gebeten wordt.

 DSC 4995

Gezelligheid en Teambuilding:
Gezellig met vriendinnen, collega’s of buren samen bezig zijn om decoraties te maken is goed voor de sfeer. Tijdens het proces van zeep maken en kiezen van vormen, geuren en kleuren komen er vaak opmerkingen die weer aanleiding zijn voor levendige gesprekken. De workshop Zeep & Soap is een gezellige bezigheid waar de onderlinge verstandhouding getest kan worden.

ZenS 03hor  

Verjaardagsfeestje: 
Het is erg leuk om samen met vriendinnetjes en vriendjes bezig te zijn en allemaal iets moois te maken. Het ruikt heerlijk inziet er prachtig uit, je kiest namelijk zelf je geur en kleur en vorm. Ook jongens vinden dit erg leuk om te doen. Je krijgt tijdens de workshop iets te drinken en iets lekkers. 

Over Zeep en Soap

Creatief, gezellig bezig zijn met zeep. Leuke kadootjes kopen en/of zelf maken tijdens de workshops